BLIV KONTAKTET

HVEM ER MALERFirmaet
klitgaard & CO

Maler i Odense

MALERARBEJDE AF HØJESTE KVALITET

Søger du en erfaren maler eller malermester i Odense og omegn, så skal du kontakte Malermester Ivan Klitgaard. Malerfirmaet Klitgaard & Co beskæftiger i dag +10 kompetente og erfarne malersvende, samt malerlærlinge, derudover 2 ansatte i vores farvehandel.

Ivan Klitgaard blev udlært maler i 1994, og har siden 1995 ejet og drevet egen virksomhed i Malerfirmaet Klitgaard & Co.

I de mere end 25 år har malerfirmaet oplevet en stødt vækst, både i forhold til det geografiske område, hvor maleropgaverne er udført. Hvor vi tidligere primært var beskæftiget i og omkring Odense, har vi i dag opgaver på hele Fyn.

Ligeledes tilbyder vi i dag alle former for maleropgaver, såvel indvendigt som udvendigt, for private, erhverv og offentlige institutioner.

Med passion og engagement ønsker vi at udføre, såvel som viderefører, malerfagets gamle håndværksmæssige traditioner, mens vi samtidig holder os opdateret på de nyeste trends, farver og teknikker inden for vores fag.

Derfor er vores mål altid dine behov og ønsker, hvor vi med punktlighed, respekt, fleksibilitet og malerarbejde af højeste kvalitet, kan indgå i et samspil med andre håndværkere.

Vi er naturligvis medlem af Danske Malermestres Garantiordning. I tilfælde af mangelfuldt udført arbejde, kan du få erstattet op til DKK 100.000.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en opgave, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak omkring dine ideer, tanker og ønsker.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på din maleropgave.