Stor erfaring i vedligeholdelse
og maling af vinduer

Malerfirma Odense Ivan Klitgaard

vedligeholdelse og maling af vinduer

Det danske klima kan være hårdt ved ens vinduer. Malermester Ivan Klitgaard har stor erfaring i vedligeholdelse og maling af vinduer.

Alle vinduer i boligen bør tilses én gang om året, hvor man ser, om de mangler maling. Gode vinduer kan holde i mange år.

Inden man går i gang med at male, bør man starte med at vurdere vinduets tilstand, om vinduet kræver renovering eller istandsættelse inden malingen.

Vinduer bør males inden den eksisterende maling er nedbrudt. Maling af vinduer ordner vi både indvendigt som udvendigt og alle størrelser af opgaver varetages.

renovering
af vinduer

Udover maling af vinduer hjælper vi også med maling af facade, renovering af vinduer samt sørger for at restaurere gamle vinduer.

Vi løser opgaven professionelt og med høj kvalitet, så vinduerne passer til boligens stil. Hvis topforsejlingen er utæt, klarer vi også isætning af nye glaslister.

Professionel hjælp til maling af vinduer

Vi er placeret i Dalum i Odense og vores kundekreds, der tæller både private og erhvervskunder, dækker hele Odense-området.

Står du og mangler en kompetent maler til renovering og maling af dine vinduer, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 11 64 04 eller e-mail ivan@maler-klitgaard.dk.

Maler Odense