renovering og
maling af facade

boligens facade er visitkortet udadtil

Boligens facade er bygningens visitkort udadtil. Hvordan den fremstår og ser ud har stor betydning for, hvilket signal man sender udadtil. Hvilket farvevalg man vælger i forbindelse med maling af facade, er vigtigt for husets udtryk og husets type og alder.

Trænger din facade til en renovering, eller har du brug for hjælp til maling af facade, så har Malermester Ivan Klitgaard erfaringen til at klare opgaven.

Tag os gerne med på råd fra starten, så du får de rigtige råd og en korrekt vejledning.

STOR ERFARING MED
MALING AF FACADER

Vi varetager flere forskellige opgaver og har mange faste kunder, som ofte henvender sig til os, hvilket vi tager som et tegn på, at vores arbejde lever op til kundernes forventninger.

Udover maling af din facade kan vi også klare opgaver som totalafrensning, maling af vinduer, pudsning og grafittibekæmpelse. Uanset størrelsen og omfanget af opgaven hjælper vi med at løse den.

Få et uforpligtende tilbud

Opgaver i forbindelse med renovering, pudsning og maling af din facade udføres i Odense og Dalum, eller hvor dit behov er.

Lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Få et uforpligtende tilbud på maling af facade på telefon 28 11 64 04 eller e-mail ivan@maler-klitgaard.dk

Malerfirma Odense Ivan Klitgaard