malerFIRMaet klitgaard & CO

DIN FYNSKE MALER

Malerfirmaet Klitgaard & Co løser maleropgaver på hele Fyn, for såvel erhverv, offentlige samt private kunder. Derfor tør vi også godt kalde os din fynske maler.

Vi lægger stor vægt på at vores kunder er tilfredse med vores malerarbejde, og vi stræber altid efter at levere kvalitetsarbejde – første gang

Vi har mange års erfaring som maler, og er et team på +10 kompetente og erfarne malersvende, samt malerlærlinge. Derudover har vi 2 ansatte i vores egen Flügger farvehandel på Dalumvej i Odense.

Så har du brug for et tilbud fra en professionel maler, eller interesseret i at høre mere om, hvordan vores malere kan hjælpe dig, så udfyld formularen på siden,

Hos Malerfirmaet Klitgaard & Co. giver vi gerne et uforpligtende tilbud på din maleropgave.

BLIV KONTAKTET AF DIN FYNSKE MALER

KLITGAARD & CO ER Din fynske maler

Malerfirmaet Klitgaard & Co er din fynske maler. Vi holder til i Odense, men udfører maleropgaver for fynske kunder fra Svendborg, Middelfart, Nyborg, Faaborg, Assens og Otterup med flere.

Så skal dit hjem fornyes og mangler du en dygtig maler til at stå for maleropgaven, så skal du kontakte Ivan Klitgaard fra Malerfirmaet
Klitgaard & Co

Vi tilbyder malerarbejde udført i allerhøjeste kvalitet af professionelle fagfolk, og kan hjælpe med maleropgaver lige fra den lille entre, enkelte rum og værelser, til store og mere omfattende opgaver der indebærer spartling af vægge og lofter, opsætning af tapet/filt, maling af hele huse og lejligheder. Også i forbindelse med fraflytning af lejligheder.

Vi har et stærkt og solidt team bestående af 10 malersvende, samt nogle lærlinge. Vi har derfor både know-how og praktisk erfaring med de forskellige typer maleropgaver som kan udføres i private hjem samt i virksomheder på hele Fyn.

Maler Odense

VI LØSER ALLE TYPER AF MALEROPGAVER PÅ FYN

Hos Malerfirmaet Klitgaard & Co. får du en maler som leverer malerarbejde på Fyn af højeste kvalitet. Vi bruger tid på at vores kunder skal føle sig trygge og komfortable omkring den forestående maleropgaver, og ikke mindst løsningen af denne.

Vi har ingen pakkeløsninger, men besigtiger altid maleropgaven individuelt med henblik på at give et uforpligtende tilbud. Det uanset om maleropgaven ligger på Sydfyn, Vestfyn eller et tredje sted. Således står vi med et mere klart og tydeligt billede af den pågældende opgave, og kan dermed også bedst muligt give dig det tilbud, der stemmer overens med jeres reelle behov.

Få et uforpligtende tilbud på malerarbejde på Fyn

Leder I efter en kompetent maler på Fyn til at varetage
malingen af jeres private bolig, butik eller erhvervslokaler? Så kontakt os allerede
i dag. Så tager vi en snak om din forestående maleropgave, udført af jeres fynske maler fra Malerfirmaet Klitgaard & Co.

Har du en opgave til malermesteren så ring på telefon 28 11 64 04