flÜgger farver på dalumvej i ODENSE
er din lokale farvehandel

tapet farvehandler dalum

VI ER din lokale farvehandler i odense

Hos Farvehandler Flügger Farver på Dalumvej i Odense har vi maling til alle formål. Vi har et stort udvalg i afdækningsplast, malerpensler, malerruller, malerrullesæt, rengøringsmidler med videre.

Du er velkommen til at komme ind i vores farvehandel og se det store udvalg af maling og få farveinspiration. Vi toner store såvel som små mængder maling og i hundredvis af forskellige farver. Derfor kan din farvehandler helt sikkert også tone den farve, du kunne tænke dig.

alt i MALING, TAPET,
pensler, rens

I vores tapetafdeling finder du et stort udvalg af tidens tapeter og kan få grundig rådgivning om mulighederne i dit hjem. Hver måned får vi nye modeller hjem, så du altid har mulighed for at finde god inspiration i vores tapetafdeling.

Vi kan naturligvis også tone både store og små mængder maling.  Faktisk kan vi tone i flere hundrede farver, og helt sikkert også lige præcis den farve du kunne tænke dig.

Som din lokale farvehandler i Odense, har Flügger Farver på Dalumvej, selvfølgelig også et stort udvalg inden for malertilbehør, som afdækningsplast, malerpensler, malerruller, malerrullesæt, rengøringsmidler og meget meget mere.

flugger farvehandler dalum

få en snak med
din farvehandler

​Flügger Farver, er din lokale farvehandler på Dalumvej 62, beliggende i Dalum i Odense.

Du er altid velkommen til at kigge forbi for en snak, og rådgivning, hvis du står over for en maleropgave.

Skulle det ske, at du skal vente på betjening i Flügger Farver på Dalumvej, så skal du bare benytte dig af vores lille cafe med GRATIS kaffe.

Tag kontakt​ til din lokale farvehandler og lad os tage en snak om dine ønsker og overvejelser.

Kontakt os på telefon: 66 17 70 71 eller på e-mail: ivan@maler-klitgaard.dk